ABN Amro winnaar Neurodiversiteit Award

Winnaar awards

ABN Amro is uitgeroepen tot winnaar van de eerste Neurodiversiteit Award van ITvitae, een bedrijf dat zich toelegt op ict-opleidingen en baanbemiddeling voor personen met autisme of hoogbegaafdheid. Doorslaggevend voor de toekenning van de award is dat de bank actief medewerkers met een neurodivers profiel werft en het wervingsproces daarop heeft aangepast.

De Neurodiversiteit Award is een nieuwe jaarlijkse aanmoedigingsprijs waarmee ITvitae de aandacht vestigt op werkgevers met een duurzaam neurodivers beleid op het gebied van werving, communicatie en begeleiding. Neurodiversiteit heeft betrekking op mensen met een autismeprofiel of hoogbegaafdheid.

Serieus beleid

Drie organisaties maakten kans op de award: ING, ict-dienstverlener Motiv en ABN Amro. Een jury beoordeelde of ze een autismevriendelijk recruitmentproces hebben, of ze neurodivergente medewerkers begeleiding op de werkplek bieden en of neurodiversiteit een serieus onderdeel van het beleid is. Volgens de jury scoorde ABN Amro het beste.

Juryleden waren Britt Breure (hr-directeur bij Afas), Theo Bakker (directeur Onderwijs, Kennis & Communicatie aan De Haagse Hogeschool), Hetty van Ee (commissaris bij Ormit en bestuurslid JobOn) en juryvoorzitter Tom Kok (directeur van bestuursbureau CoolGroup).

ITvitae was dit jaar genomineerd voor een Computable Award in de categorie Duurzaamheid & MVO. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-11T14:35:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.