It-veteraan Hans Lesscher stopt bij Odin

Foto-Hans-Lesscher-en-Arno-Witvliet---Odin-Groep

Vertrekkend ceo Hans Lesscher (links) en de nieuwe ceo Arno Witvliet van Odin Groep.

Na ruim dertig jaar stopt oprichter Hans Lesscher in zijn functie als ceo van de it-dienstverlener Odin Groep. Arno Witvliet, tot voor kort chief revenue officer bij Leaseweb en algemeen directeur van Leaseweb Nederland, heeft de dagelijkse leiding overgenomen.

Lesscher vindt dat het na al die jaren tijd is voor nieuw leiderschap. De organisatie gaat een nieuwe fase in, met stevige groei-aspiraties. ‘Aan de zijlijn zal ik betrokken blijven bij Odin Groep. Wanneer nodig en gewenst stel ik graag mijn kennis en ervaring beschikbaar', belooft hij.

Zijn opvolger Arno Witvliet, met ervaring in sales-, commercieel management- en directiefuncties, ziet Odin Groep als een onderneming met potentie: ‘Dit is een van de grootste managed service providers van Nederland.’ Ook internationaal wil hij verder groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-26T12:18:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.