Prijs voor beste ict-afstudeerder hogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen en de Groningse automatiseerder Vertis reiken dit jaar voor het eerst een prijs uit aan de beste afstudeerders aan het Instituut voor Informatie- en Communicatietechnologie van de hogeschool.

Een vakjury beoordeeld de afstudeerdscripties en de besten krijgen op 2 september tijdens het symposium 'De ongebgrepen 'C' van ICT' de CU Award uitgereikt.

 

Er worden verschillende criteria gehanteerd voor de beoordeling van de afstudeerscripties. Zo moet het afstudeeronderzoek een toegevoegde waarde hebben op het gebied van onderwijs en innovatie binnen het vakgebied. Ook de waarde van de scriptie voor de beroepspraktijk wordt beoordeeld. Er zijn drie categoriën waarin de award wordt uitgereikt: Bedrijfskunde Informatica, Technische Informatica en deeltijd. Naast de fysieke award krijgen de winnaars ook een cheque van duizend euro uit handen van Vertis.

 

De vakjury bestaat uit Koen Schuiling (voorzitter), wethouder van Economische Zaken, Sociale Zaken en Verkeer en Vervoer van de gemeente Groningen, Hans Appel, lector van het Instituut voor ICT van de Hanzehogeschool Groningen en cto bij Sun Microsystems Nederland, Herbert Blankestijn, journalist op het gebied van wetenschap en nieuwe media, Hein Visser, directeur van KPN Noord-Oost Nederland en tot slot Hans Weerkamp, directeur van Vertis.

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-08-25T10:16:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.