Beste ict-afstudeerders Hanzehogeschool Groningen

Iwan Jager heeft in de categorie 'Bedrijfskunde' de prijs gewonnen voor beste afstudeerder van het Instituut voor Informatie- en Communicatietechnologie van de Hanzehogeschool Groningen.

De prijs werd uitgereikt in samenwerking met de Groningse automatiseerder Vertis tijdens het symposium 'De onbegrepen 'C' van ICT'.

 

De afstudeerscriptie van Jager droeg de titel 'Openheid van zaken' en onderzocht de inrichting en aanpassing van de bedrijfsvoering bij de overgang naar open source.

 

In de categorie 'Deeltijd' streek Martin Kuiper met de eer. Zijn scriptie, 'Het integreren van informatiesystemen met HL7' behandelde de vraag: 'Hoe kan een informatiesysteem met het communicatieprotocol HL7 geïntegreerd worden met het standaard informatiesysteem van een ziekenhuis: Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS)?'

 

Het duo Joris van der Burgh en Frans Kremer liepen in de categorie 'Technisch' met de prijs weg. De scriptie die zij schreven, 'Merging Archium with Java' gaat in op de ontwikkeling van een compiler in een nieuwe experimentele programeertaal, Archium.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-09-07T08:30:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.