HPE maakt Greenlake beschikbaar via distri’s

Wereldwijde samenwerking met Digital Realty

Voor het eerst sinds de aankondiging in maart 2021 is HPE GreenLake nu direct beschikbaar in de cloud-marktplaatsen en e-commerce platforms van Also Group, Arrow Electronics, Ingram Micro en TD Synnex. Hiermee is HPE GreenLake opengesteld voor meer dan honderdduizend partners, die nu gebruik kunnen maken van het platform om de cloud-ervaring aan hun klanten te leveren.

Het HPE GreenLake-platform trekt een breed ecosysteem van partners aan die hun applicaties en diensten op het platform willen leveren. De updates omvatten een catalogus van vooraf gedefinieerde cloudservices voor de marktplaatsen, en verbeteringen om het bestellen en factureren te automatiseren.

Om de beschikbaarheid van GreenLake kracht bij te zetten kondigt HPE een nieuwe wereldwijde overeenkomst aan met Digital Realty, de grootste wereldwijde aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectie-oplossingen. Met Digital Realty kunnen klanten elke HPE GreenLake-service uitvoeren met colocatie in de meer dan 285 datacenters van Digital Realty op zes continenten. Klanten kunnen met één contract, factuur en geïntegreerd servicebeheer de time-to-value, duurzaamheidsdoelstellingen en innovatie versnellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-22T17:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.