Datto lanceert nieuw partnerprogramma

Deal handen schudden overname

Datto, leverancier van databeschermingsoplossingen voor bedrijven, kondigt een nieuw 'Global Partner Program' aan. Dit nieuwe partnerprogramma borduurt voort op het bestaande programma en bestaat nu ook uit Datto’s oplossingen voor business continuity, disaster recovery en managed networking.

Datto is een bedrijf dat uitsluitend via partners verkoopt. Het bedrijf telt zo'n zesduizend partners wereldwijd. Met het nieuwe partnerprogramma verwacht Datto de zakelijke groei van partners te stimuleren via programma’s die zich richten op verkoop en marketing.

Het nieuwe programma bouwt voort op het voorgaande, bekroonde Datto-partnerprogramma en bestaat naast businessplanning, commerciële en technische bijscholing, verbeterde trainingen en de introductie van best practices, nu ook uit Datto’s oplossingen voor business continuity, disaster recovery en managed networking. Het Datto Global Partner Program omvat vier partnerniveaus: Business, Professional, Enterprise en Blue.

Het hoofdkantoor van Datto staat in het Amerikaanse Norwalk, Connecticut. Andere vestigingen bevinden zich in Rochester, Boston, Portland, Toronto, Londen, Singapore en Sydney.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-23T23:38:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.