HP benoemt Misco Solutions tot DaaS-partner

Op de foto vlnr: Adriaan Elsman (Misco Solutions), Rob Idink (HP Inc), Johan Willem Hesseling (Misco Solutions), Henk Bijsterbosch (Misco Solutions) en Bektas Gultekin (HP Inc)

Ict-dienstverlener Misco Solutions uit Amstelveen is benoemd tot partner voor HP’s Device as a Service (DaaS)-specialisatieprogramma. Met deze dienst biedt het bedrijf werkplekken op maat en stapt het over naar hardware in de vorm van een service.

De DaaS-dienstverlening is ontwikkeld om organisaties volledig te ontzorgen op het gebied van onder meer desktops, (hybride) laptops en tablets, inclusief de bijbehorende dienstverlening. Het omvat de gehele levenscyclus van de werkplek, inclusief levering, beheer, onderhoud en afvoer van alle devices.

‘Het Device as a Service-programma van HP is een van de meest uitgebreide in zijn soort. Het biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om gedurende de looptijd continue aan te sluiten bij de veranderingen in de organisatie’, aldus Johan-Willem Hesseling, manager business solutions bij Misco.  

‘Met de combinatie van HP’s portfolio en Misco’s kennis, expertise en certificeringen profiteren klanten van moderne it-oplossingen, flexibiliteit en een totale ontzorging gedurende de levensduur van een pc’, aldus Edwin Rubens, channelmanger HP Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T16:13:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.