Distributeur ScanSource Imago stelt verkoopteam aan

Nieuw team gevolg van integratie ScanSource Communications en Imago ScanSource

carriere

Distributeurs ScanSource Communications en Imago ScanSource hebben een nieuwe managementteam aangesteld. Dit is een direct gevolg van de integratie van de twee bedrijven. Vanaf nu zal de Britse onderneming verdergaan onder de naam ScanSource Imago.

Het speciale verkoopmanagementteam is ingesteld ter ondersteuning van de activiteiten in Europa van ScanSource Imago. Paul Emery, vice president voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland, wordt verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in deze regio. John Vickerage is benoemd tot area vice president van Noord-Europa en is verantwoordelijk voor de verkoop in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Scandinavië, de Baltische Staten en Oost-Europa. Nicolas Jouan is benoemd tot area vice president voor Zuid-Europa en is verantwoordelijk voor de verkoop in Frankrijk. Phil Boyd, vice president of merchandising, wordt hoofd van de teams die verantwoordelijk zijn voor het relatiebeheer met leveranciers.

Groeimogelijkheden voor partners

Imago, value-added distributeur van apparatuur en diensten op het gebied van video en stembediening van Europa, werd in 2014 overgenomen door ScanSource. Wederverkopers krijgen volgens de nieuwe onderneming toegang tot een groter assortiment communicatie-oplossingen – stem-, video- en dataproducten. ScanSource Imago biedt naar eigen zeggen ook een uitgebreidere value-added expertise, inclusief ondersteuning van wederverkopers bij het leveren van een breder assortiment van communicatie-oplossingen en diensten. Ook krijgen de verkooppartners van ScanSource toegang tot een groter aantal wederverkopers, nieuwe mogelijkheden als gevolg van de samenvoeging van de bedrijven, en grotere teams die zich bezighouden met hun bedrijven, wat grotere mogelijkheden biedt voor het promoten en verkopen van hun producten.

James Vickerage, president van ScanSource Imago: ‘dankzij de integratie van de bedrijven kunnen we profiteren van de sterke punten van beide organisaties en tegelijkertijd aanzienlijke groeimogelijkheden bieden voor onze partners in heel Europa.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-06T09:11:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.