Centralpoint is Microsoft Surface Hub reseller

Surface Studio

Microsoft Surface Studio.

Hardwareleverancier Centralpoint is door Microsoft aangesteld als Microsoft Surface Hub-reseller via het wereldwijd, recent geïntroduceerde Value Added Distributor Opportunity Reseller (VADOR)-programma. De Microsoft Surface Hub, in de markt gepositioneerd als het multi-touch collaboration device, is aan het portfolio van distributeur toegevoegd.

‘De Microsoft Surface Hub is een innovatie van Microsoft, waarmee het zichzelf direct op de voorgrond heeft gezet op het gebied van efficiënt en plezierig samenwerken. Centralpoint helpt klanten met de plaatsing en integratie van de Surface Hub en biedt tevens uitgebreide trainingen om maximaal gebruik te maken van de unieke functionaliteiten’, aldus Ronald Ederveen, commercieel directeur van Centralpoint.

Nieuw soort desktopcomputer

Microsoft maakte eind 2016 bekend haar lijn van Surface-apparaten uit te breiden met Surface Studio, Surface Dial en Surface Book met Performance Base. De Surface Studio is een geheel nieuw soort desktopcomputer waarmee gebruikers hun werkstation volgens het bedrijf in een digitaal canvas veranderen. Met de pc zou het mogelijk zijn om  op een natuurlijke wijze nieuwe dingen te creëren. Het scherm is het dunste wat de Amerikanen tot nu toe gemaakt hebben.

Surface Dial is een nieuwe creatieve accessoire die het mogelijk maakt om op een Surface op een meer intuïtieve manier te scrollen, zoomen en navigeren. Surface Book met Performance Base is de nieuwste toevoeging aan de lijn en komt met graphics-processing-capaciteiten die twee keer zo sterk zijn als die van voorgaande Surface Book-modellen.

Centralpoint is leverancier van zakelijke ict-apparatuur en heeft naar eigen zeggen ongeveer een miljoen producten in het assortiment van ruim drieduizend fabrikanten. Het levert aan ongeveer 150.000 klanten. In 2016 zette het bedrijf 120 miljoen euro om. Centralpoint, dat onlangs bekendmaakte te verhuizen naar een nieuw pand in Amstelveen, heeft ook een kantoor in België. Op die locatie in Hasselt werken ongeveer twintig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-07T14:04:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.