SLTN behaalt Gold Partner-status RedSocks

Floris van den Broek (ceo RedSocks) en Eugene Tuijnman (ceo SLTN).

De Hilversumse Ict-dienstverlener SLTN Inter Access (SLTN) heeft de Gold Partner-status van de Nederlandse cybersecurityleverancier RedSocks Security in de wacht gesleept.

‘Om de toenemende complexiteit om data van bedrijven en instellingen te beveiligen, ondervindt SLTN sterke groei op het gebied van cybersecuritydiensten en is een strategisch partnership met RedSocks Security een uitstekende aanvulling op ons diensten- en productportfolio’, aldus Eugene Tuijnman, ceo van SLTN.

De diensten van RedSocks Security zijn opgenomen in het SLTN security operations center en op die manier snel beschikbaar voor alle klanten van SLTN. ‘Naast detectie van malware en andere soorten bedreigingen, zorgt de oplossing ook voor een forensisch waardige opslag, die belangrijk is bij het precies en binnen 72 uur melden van de exacte impact van de gebeurtenis, waardoor aan wettelijke plichten is te voldoen en vooral de schade enorm is te beperken’, aldus Tuijnman.

Het in Hilversum gevestigde SLTN Inter Access is specialist op het gebied van architectuur, integratie- en migratieprojecten, managed services, clouddiensten, applicatieservices en detachering. De onderneming telt ruim zevenhonderd medewerkers en claimt meer dan veertienhonderd klanten te hebben. Het bedrijf richt zich op de verticale markten onderwijs, finance, overheid en gezondheidszorg.

Redsocks, gevestigd in Den Haag, levert specialistische hardware en software die wordt ingezet tegen webdreigingen. De oplossingen bieden ook details over mogelijke eerdere lekken in het dataverkeer. De leverancier zegt dat het tot drie jaar terug dataverkeer kan analyseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-13T15:48:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.