ICT-Partners levert cloud-dataplatform Rubrik

cloud computing

Ict-dienstverlener ICT-Partners uit Apeldoorn heeft het cloud-datamanagementplatform van Rubrik opgenomen in het portfolio. Hiermee wil de dienstverlener eenvoud terugbrengen in datacenteromgevingen.

‘Veel organisaties worstelen met complexiteitsproblemen binnen hun infrastructuur, wat met name veroorzaakt wordt door een wirwar van legacy-systemen. Om een einde te maken aan deze problematiek voorzien wij onze klanten van advies en implementeren wij werkplek- en datacenteroplossingen die eenvoud terugbrengen. Het cloud-datamanagementplatform van Rubrik past daarom in ons portfolio’, aldus Pascal Verberkt, algemeen directeur van ICT-Partners.

‘De geconvergeerde back-upoplossing maakt niet alleen een einde aan de situatie van aan elkaar geknoopte oude back-upsystemen, maar voorziet onze klanten tevens van een betrouwbare back-up en disaster recovery-oplossing. In een wereld waarin organisaties bijna volledig afhankelijk zijn van ict mag een dergelijke oplossing binnen de ict-omgeving niet ontbreken.’

‘Het is voor bedrijven al moeilijk genoeg om al hun data op de juiste manier te beschermen en toegankelijk te krijgen. Door samen te werken met ICT-Partners hebben we een partij gevonden die data overal en altijd toegankelijk maakt. Vanuit Rubrik vullen wij dit perfect aan om deze data overal te kunnen beheren, te beveiligen en te herstellen. Dit op basis van de meest schaalbare datamanagementtechnologie ooit’, aldus Mark Boeijen, channelmanager Benelux & Nordics van Rubrik.

Datamangement in hybride cloud

Rubrik, dat in het Zweeds 'nieuwe standaard' betekent, richt zich op datamanagement in hybride cloudomgevingen. De onderneming uit Sillicon Valley haalde 112 miljoen dollar op bij investeerders en groeide van vier werknemers in 2014 uit naar een organisatie van 160 medewerkers in 2016. Het Amerikaanse bedrijf richt zich op het versimpelen van datacenter-omgevingen. Het koppelt virtuele machines en hypervisor aan de productie-serveromgeving en storage area network (san). Daarbij wordt de laag van aparte back-upproxy, back-upservers, zoekmachines, opslag op systemen met harde schrijf en tape-archivering vervangen door het cloud-datamanagementplatform van Rubrik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-19T14:09:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.