Comparex behaalt Platinum-status bij IBM

Dit artikel delen:
Certificaat

IBM benoemt Comparex Nederland tot Platinum-partner, de hoogste status binnen het vernieuwde IBM-partnerprogramma. Comparex bewijst hiermee de kennis en ervaring in huis te hebben om klanten van begin tot eind te adviseren en te ondersteunen met de meest innovatieve IBM-oplossingen.

IBM heeft haar wereldwijde partnerprogramma per 1 januari dit jaar volledig vernieuwd. Het reikt de Platinum-status uitsluitend uit aan partners met specifieke certificeringen en competenties. Zo moeten partners omzetdoelstellingen behalen, actuele referenties bieden en een hoge klanttevredenheid realiseren. Eerder werd Textrade al benoemd tot Platinum-partner.

Comparex Nederland behaalt nu ook deze hoogste status binnen het IBM-partnerprogramma. IBM stelt dat Comparex Nederland beschikt over alle certificeringen voor IBM’s softwareproductgroepen. Bovendien beschikt het over kennis en expertise binnen de wereldwijde IBM-organisatie.

‘Het behalen van de Platinum-status is voor Comparex Nederland de bevestiging dat de ontwikkeling van licentie-expert tot trusted advisor, die jaren geleden is ingezet, succesvol verloopt’, vertelt Herjan van den Hengel, services director bij Comparex Nederland. ‘Inmiddels zijn al ruim 160 Comparex Nederland-klanten verzekerd van de meerwaarde die het IBM-portfolio biedt.’

Comparex Nederland maakt deel uit van de Comparex Group. Bij deze groep werken ruim 2.450 medewerkers op tachtig locaties in vijfendertig landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-24T15:05:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.