Snow Software wijzigt wereldwijde kanaalstrategie

Dit artikel delen:
Puzzel

Snow Software, leverancier van software asset management (sam), wijzigt haar wereldwijde kanaalstrategie. Het gaat alle producten via of in samenwerking met een partner verkopen en leveren. Dit moet bijdragen aan nieuwe marktkansen en aanvullende sam-diensten.

Het bedrijf kiest ervoor om in alle stadia van het verkoop- en leveringsproces samen te werken met partners. Urban Bucht, global vicepresident partners, leidt het ontwikkelingsproces. Hij is verantwoordelijk voor het werven en aannemen van nieuwe partners, het ontwikkelen van partnerrelaties en het creëren van commerciële kansen met het doel meer waarde te realiseren voor klanten.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe partnerstrategie is de introductie van een partnerportal. Daar krijgen partners toegang tot informatie en ondersteuning van Snow Software. Bovendien werkt de leverancier het partnerprogramma bij met de aanvullende voordelen van deze nieuwe strategie. Het spreekt over de mogelijkheden voor gezamenlijke marketing, trainingen voor het creëren van klantwaarde of toegang tot Snows online-trainingsplatform Snow Academy.

Met de vernieuwde kanaalstrategie claimt Snow Software beter in staat te zijn om in te spelen op de marktkansen en om te blijven groeien. Het biedt bestaande en potentiële klanten aanvullende sam-mogelijkheden en geeft hen een ruimere keuze aan partners om het tekort aan sam-vaardigheden binnen het bedrijf op te vangen. 

Snow Software

Snow Software, met het hoofdkantoor in Zweden, levert software asset management (sam). Die software zorgt dat organisaties over de juiste licenties beschikken voor de software die ze gebruiken. Het bedrijf staat onder leiding van Axel Kling. De Nederlandse vestiging staat in Haarlem. 

In Nederland heeft Snow Software vijftien partners, variërend van Authorized Partner tot Platanium Partner. De dienstverlening van partners varieert van het alleen aanbieden van Snow Software as a Service tot volledige ondersteuning en aanvullende sam-dienstverlening. Het zoekt nog systeem integratoren, uitbesteders, resellers en business- en sam-consultants als partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-25T15:31:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.