Xomnia levert data-scienceplatform Domino Data Lab

Big-databedrijf Xomnia is door het in Silicon Valley gevestigde Domino Data Lab als eerste partner ter wereld benoemd tot reseller van hun data-scienceplatform. Volgens de onderneming helpt het platform data-scienceteams om sneller tot resultaten te komen door hen een centrale werkomgeving te bieden.

‘Zodra data-scienceteams zich ontwikkelen, merken we dat ze behoefte krijgen aan een flexibele infrastructuur. Eén waarin ze zowel een diversiteit aan (opensource)technieken kunnen gebruiken als waarin ze op een efficiënte manier samen kunnen werken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een data-sciencelabpartner die datawetenschappers hier volledig in ondersteunt. Die partner hebben we gevonden in Domino Data Lab. Domino is een geïntegreerd platform waarin de gehele levenscyclus van data-science wordt ondersteund. Zoals elke sales-afdeling over een crm- systeem beschikt, gelooft Xomnia dat het platform van Domino de analoog is voor data-scienceteams’, aldus William van Lith, oprichter van Xomnia.

Domino Data Lab is opgericht in 2013. In 2016 ontving de onderneming zo’n 10,5 miljoen dollar aan groeikapitaal van verschillende investeringspartners.

Ict-dienstverlener Xomnia is specialist in big data. Het bedrijf is opgericht in 2013 en gevestigd in Amsterdam. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-26T14:11:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.