Colt benoemt Artics tot best performing partner

Dit artikel delen:

Colt-ceo Carl Grivner en Artics Telecommunications-oprichter Arjan van de Klashorst

Ict-dienstverlener Artics Telecommunications heeft uit handen van Colt-ceo Carl Grivner de award voor Best Performing Partner Europe 2016 ontvangen. Deze wordt toegekend aan de best presterende partner wat betreft omzetgroei.

De Europese channelprijzen van Colt werden uitgereikt tijdens de pan-European Channel Partner Conference in Madrid. De lokale partner-awards waren onderdeel van een ‘special incentives’-evenement. Een andere winnaar was de Belgische partner Quendra omdat zij in 2016 de meeste omzet creëerde op basis van jaarlijkse contractwaarde. De awards voor innovation partner of the year werd toegekend in twee regio’s en gingen naar Numintec (Zuid-Europa) en Pentima.net (Noord-Europa).

Colt reikt de Channel Partner-awards uit om hun best presterende partners te belonen en hen een podium te geven om best practices te delen. De winnaars ontvangen een bokaal en worden in sociale-media-activiteiten rondom het evenement meegenomen.

Artics Telecommunications is trots en tevreden met de prijs. ‘Het partnership stelt ons in staat om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken door hen betrouwbare diensten te leveren via het netwerk van Colt. Wij zijn qua bedrijfsomvang klein genoeg om responsief en flexibel te zijn naar onze klanten, maar tegelijkertijd kunnen we hen door dit partnership bedienen met de technische mogelijkheden en knowhow van een groot, internationaal bedrijf’, aldus Artics-oprichter Arjan van de Klashorst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-28T12:03:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.