Valori voegt CA Technologies toe aan portfolio

V.l.n.r. Marcel Mersie (consultant Utilities), Niels Beckers (director sales & country manager CA Technologies), Astrid Hodes (directeur Valori Utilities) en Jurgen van Erp (accountmanager Utilities)

It-dienstverlener Valori voegt de producten van CA Technologies toe aan het assortiment. Het gaat om technologie op het gebied van model-based testing en testdatamanagement. Ook worden Valori-medewerkers getraind in de tools van CA.

‘De oplossingen sluiten aan op de dienstverlening van Valori. Wij zijn specialist in alle mogelijke vormen van testen en sterk voorstander van agile werken’, aldus Astrid Hodes van Valori. 

Valori levert advies, managed services, capaciteit en opleidingen op het gebied van businessarchitectuur, lean it en managementconsulting. De onderneming is opgericht in 1989 en gevestigd in Nieuwegein.

Het Amerikaanse CA Technologies is naar eigen zeggen een van de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld. Het bedrijf bestaat sinds 1976 en veranderde in 2010 de naam van CA naar CA Technologies. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York, in ons land heeft de onderneming een kantoor in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-28T14:12:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.