OutSystems voegt status toe aan partnerprogramma

Samenwerken

OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, heeft zijn partnerprogramma uitgebreid met een nieuw type status, de OutSystems Global Partner. Dit nieuwe partnerniveau is speciaal voor partners die grote internationale projecten doen en enterprises als klanten hebben. Door deze partners toegang te geven tot additionele sales- en marketingtools en technische ondersteuning wil OutSystems de internationale samenwerking versterken en de groei verder versnellen.

Partners leveren volgens de leverancier een significante bijdrage aan de groei van het bedrijf. De onderneming is naar eigen zeggen in twaalf maanden tijd met meer dan vijftig procent gegroeid, wat geresulteerd heeft in 78 procent omzetgroei dankzij partners.

‘Steeds meer grote ondernemingen kiezen voor OutSystems en de system integrators die hen als klant hebben gaan daarin mee. Wij kunnen niet zonder partners om de groeiambitie van één miljard dollar omzet waar te maken en er is ons dan ook alles aan gelegen om hen zo goed mogelijk te ondersteunen’, aldus Aernoudt Bottemanne, alliantie- en kanaaldirecteur voor de Benelux.

Certificering

Nieuwe global partners zijn onder meer Atos, Cognizant, Deloitte, Persistent Systems, Carahsoft Technology Corp, Transnational E-Business Solutions, Inc., L&T InfoTech, PwC, CapGemini en KPMG.

De bedrijven krijgen door hun nieuwe status toegang tot training voor het behalen van OutSystems-certificaten, technische ondersteuning tijdens implementatie naast algemene technische ondersteuning, marketingmiddelen en content en inlichtingen en inzichten over de staat van de markt.

‘We geven partners toegang tot OutSystems -ools, technologie en domeinexpertise met de lancering van het vernieuwde partnerprogramma’, vertelt Bob Wilson, vicepresident voor het wereldwijde kanaal en allianties bij OutSystems. ‘Het nieuwe programma brengt ons ook de noodzakelijke schaalgrootte voor het realiseren van digitale transformatie door duizenden ontwikkelaars en implementatieconsultants te certificeren voor OutSystems. OutSystems bouwt zo een ecosysteem van gecertificeerde specialisten. We zijn enthousiast om met een aantal van de meest vooruitstrevende bedrijven ter wereld samen te werken’, besluit hij.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-02T14:49:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.