Centralpoint is premium partner Plantronics

Marcel Joosten, directeur e-commerce van Centralpoint

De Amstelveense hardwaredienstverlener Centralpoint mag zich premium partner van Plantronics noemen. Voor het verwerven van deze status hebben de productspecialisten van Centralpoint het certificeringstraject van Plantronics succesvol doorlopen.

Het Plantronics Partner Connect-programma kent verschillen programmaniveaus waarin kerncompetenties en expertisegebieden van wederverkopers helder zijn gedefinieerd.

‘Centralpoint heeft de hoogste haalbare certificering gehaald, namelijk die van premium partner’, vertelt Bjorn Spanjers, channelverantwoordelijke bij Plantronics. ‘Dit geeft ons als fabrikant een waarborg dat iedere eindgebruiker of organisatie die op het gebied van unified communications of contactcenter met betrekking tot headsets met zijn vragen terecht kan bij Centralpoint.'

‘Naast het kunnen leveren van het volledige Plantronics-portfolio in onze webshop kunnen onze klanten met de expertise van Centralpoint nu een gedegen advies verwachten, ook als het om complexe vraagstukken gaat of zelfs een complete ict-oplossing’ voegt directeur e-commerce Marcel Joosten van Centralpoint toe.

Centralpoint is leverancier van zakelijke ict-apparatuur en heeft naar eigen zeggen ongeveer een miljoen producten in het assortiment van ruim drieduizend fabrikanten. Het levert aan ongeveer 150.000 klanten. In 2016 zette het bedrijf 120 miljoen euro om. Centralpoint, dat onlangs bekendmaakte te verhuizen naar een nieuw pand in Amstelveen, heeft ook een kantoor in België. Op die locatie in Hasselt werken ongeveer twintig mensen.

Channel Awards

Centralpoint was dit jaar de eerste die een voordracht indiende voor de Channel Awards. Marcel Joosten diende de eigen webshop in als Best Business Webshop of the Year. De e-commerce-directeur verwacht in 2017 de award mee naar huis te nemen omdat de webshop wederom verbeterd is.

‘Onze webshop is geoptimaliseerd en aangepast aan de laatste eisen en wensen van de klant. Zo is de check-outmodule verbeterd en hebben we een verbeterde productpagina om onze klanten te inspireren’, vertelde Joosten eerder aan Channelweb. 


Aandragen voor nominaties

Distributeurs, leveranciers en persoonlijkheden zijn tot en met 14 mei voor te dragen via de nominatiemodule. Schuif je favoriete wederverkoper, persoon, leverancier, distributeur of partnerprogramma naar voren via een beknopte, maar sterke onderbouwing. Hieruit moet blijken waarom deze persoon of organisatie in de afgelopen twaalf maanden is opgevallen. Dit bepaalt de kans op een officiële nominatie. Het gaat er hierbij om dat de kandidaat of partij in kwestie een succesvolle, innovatieve of bijzondere prestatie heeft geleverd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-02T15:07:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.