RES ONE Security behaalt Citrix-certificering

Dit artikel delen:

De security-oplossing van softwareleverancier RES ONE Security is gecertificeerd voor het Citrix Ready Secure Remote Access-programma. De oplossing geeft Citrix extra beveiliging- en beheermogelijkheden voor haar producten, waarbij het accent ligt op het beveiligen van het bedrijfsnetwerk.

RES ONE Security combineert automatisering en selfservice met beveiligingsmogelijkheden. Dit geeft werknemers toegang tot de juiste apps en services.

Haar security-oplossing is nu gecertificeerd voor het Ready Secure Remote Access-programma van Citrix. Met dat programma vinden klanten aanvullende producten om de eigen Citrix-omgeving te verbeteren. 

‘Via het Citrix Ready-programma biedt RES oplossingen die, door goedgekeurde ondersteuning van Citrix-virtualisatietechnologie, organisaties helpen met uitrol, beveiliging en productiviteitsmaximalisatie van digitale werkplekken’, vertelt Siddharth Rabindran, directeur van het Citrix Ready-programma.

RES ONE Security werkt nu naar eigen zeggen naadloos samen met de Citrix-oplossingen XenDesktop, XenApp, XenMobile, XenServer en Netscaler. De partijen claimen dat dit bijdraagt aan beter beheer van endpoints, toegang op basis van policies, automatisering van it-dienstverlening en adaptieve beveiliging en compliance.

‘Door RES te gebruiken met de netwerk- en virtualisatieoplossingen van Citrix voorzien organisaties hun werknemers van applicaties en digitale diensten waarmee ze hun werk effectiever en veiliger kunnen uitvoeren’, aldus Rabindran.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij RES

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-03T16:37:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.