Dimensys is Microsoft Gold Partner

Microsoft benoemt softwarebedrijf Dimensys tot Gold Partner op het gebied van applicatieontwikkeling. Dat is één van de hoogst haalbare erkenningen voor organisaties die development services in Microsoft Technologie aanbieden. Het softwarebedrijf krijgt hiermee toegang tot extra opleidingen en trainingsmaterialen, de laatste (product)updates en directe ondersteuning van Microsoft.

Dimensys werd eerder al Silver Partner op de competenties application development. Nu behaalt de bedrijfstak Technical Consultants een gouden status. Om voor deze onderscheiding in aanmerking te komen, moet een bedrijf minimaal vijf jaar actief zijn in de business, meer dan 75 procent van it-oplossingen en -diensten verkopen aan niet-geaffilieerde derde partijen, meerdere testen doorstaan en aantoonbare kennis hebben over het vakgebied.

Dimensys

Dimensys helpt bedrijven in de bouw, productie, chemie, infrastructuur & utiliteit bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Het bedrijf beschikt over 130 collega’s, verspreid over drie kantoren in drie landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, de andere kantoren staan in België (Geel) en Duitsland (Kleve).

Naast Gold Partner voor application development is Dimensys ook Silver Partner bij Microsoft op de competentie data analytics. Het is een GE Premium Solution Provider, SAP Silver Partner, SAP Partner Center of Expertise en SAP Recognized Expertise Partner voor diverse oplossingen en industrieën. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-05T13:59:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.