Stepco versterkt zich met Sjef van de Ven (ex-XXImo)

Manager

Ict-dienstverlener Stepco uit Ittervoort versterkt zijn directieteam met Sjef van de Ven. Van de Ven treedt in dienst als commercieel directeur. In die functie is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling, de sales- en marketingstrategie en alle commerciële processen van Stepco.

Voor zijn aantreden bij Stepco was Van de Ven ruim vier jaar in dienst bij XXImo dat mobiliteitsconcepten ondersteunt zoals tankpassen en tolsystemen. Daar bekleedde hij verschillende functies, waaronder partnership support manager. Daarvoor was hij twaalf jaar zelfstandig interim manager. In die jaren werkte hij onder andere in nationale en internationale veranderprogramma’s bij bedrijven als ING en Capgemini.

Algemeen directeur Branka Dessens is blij met de komst van Van de Ven naar Stepco. 'Met zijn ruime commerciële ervaring en enthousiasme is Sjef een uitstekende versterking van ons directieteam. Met zijn aanstelling verscherpen we onze focus op onze dienstverlening en op de groei van ons klantenportfolio.'

Het in 1993 opgerichte Stepco is een ict-dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in clouddienstverlening en ict-beheer. Vanuit vestigingen in Ittervoort en Houten levert het cloudoplossingen als Stepco EasyIT en Stepco ManageIT. De ict-dienstverlening is gericht op verhoging van beschikbaarheid, verlaging van beheerkosten en vereenvoudiging van ict-beheer. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-09T16:26:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.