Paphos Group is ServiceNow ITOM-gecertificeerd

Knowledge17-update!

Paphos-medewerkers tijdens Knowledge17, met in hun midden ServiceNow-ceo John Donahoe.

Paphos Group uit Amsterdam behaalt tijdens Knowledge17 in Orlando haar laatste IT Operations Management (ITOM)-certificering. De reseller is hiermee ServiceNow ITOM-partner. Het bedrijf is daarmee in staat om zelfstandig ITOM-implementaties uit te voeren.

Om tot dit resultaat te komen, hebben de consultants meerdere opdrachten met betrekking tot ITOM uitgevoerd, de bijbehorende trainingen gevolgd en certificeringen behaald. De laatste benodigde certificering behaalde de consultants van Paphos Group tijdens het Knowledge17 in Orlando, het klantevent van ServiceNow.

Paphos Group is gevestigd in Amsterdam en beschikt over zeventig medewerkers, waarvan de meerderheid gespecialiseerd is in ServiceNow. De reseller is sinds 2012 een ServiceNow-partner. Het bedrijf is een Silver implementatiepartner en is een wederverkoper van ServiceNow. 

Paphos Group heeft de afgelopen jaren ServiceNow-implementaties gedaan op het gebied van it service management, customer service management, project- en portfoliomanagement, performance analytics, facility management, GRC en it operations management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-12T11:05:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.