ECM-leverancier SER behaalt Microsoft Gold-status

SER: klaar voor GDPR met Doxis4 safeLock

Voor het tiende jaar op rij heeft de van oorsprong Duitse enterprise content management (ecm)-leverancier SER Groep de Microsoft Gold Partner-status behaald. Hiermee heeft het bedrijf de specifieke bekwaamheid voor de integratie van Doxis4 in Microsoft-producten bevestigd.

‘Slimme integraties, zoals die van Doxis4 in Microsoft-producten, zijn het meest zichtbaar in de bruikbaarheid die de gebruikers direct ervaren’, zegt Klaus Eulenbach, technologiedirecteur van de SER Group. 

Hij voegt hieraan toe: ‘Deze kennisoverdracht door onze Microsoft Gold Partner-status gedurende tien opeenvolgende jaren heeft ons een cruciaal voordeel gegeven in de ontwikkeling van de ecm-markt.’

Doxis4 is volledig geïntegreerd in Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX. Iedere SER-klant heeft volgens het bedrijf de garantie dat, wanneer Microsoft nieuwe besturingssystemen en databases vrijgeeft, Doxis4 onmiddellijk is uit te voeren.

Add-ins

‘Klanten profiteren daarnaast ook van slimme invoegtoepassingen in Microsoft-producten die hen goed presterende ecm-functies leveren. Dit omvat de Doxis4 SharePoint Portal Connector en Doxis4 SmartOffice Plus, die documenten archiveren en direct zoeken vanuit Microsoft SharePoint of vanuit Word, Excel of PowerPoint. Doxis4 SmartOutlook Plus is een andere add-in waarmee gebruikers e-mails en hun bijlagen van Microsoft Outlook rechtstreeks naar bedrijfsprocessen overbrengen’, aldus Eulenbach.

De SER (Software Enterprise Research) Groep is opgericht in 1984 en telt vijftien bedrijven in Europa. De onderneming richt zich op interne softwareontwikkeling en onderzoek op het gebied van intelligente modellen en technologie. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-16T14:38:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.