KNNS wordt partner van Previder

Knns, ict-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf uit Wijchen, heeft een partnerovereenkomst getekend met Previder voor de wederverkoop van diens cloud- en datacenterdiensten. Klanten van Knns krijgen door de samenwerking toegang tot Previders dienstverlening op het gebied van beveiliging, werkplekbeheer en IaaS (infrastructure-as-a-service). Previder kan op haar beurt rekenen op een sterke nieuwe partner onder de rivieren.

'De samenwerking met Previder past goed in de bedrijfsstrategie van Knns', zegt Coert Tempelman, directeur en eigenaar van Knns. 'We willen komende jaren de focus leggen op onze rol als trusted advisor van klanten. Door deze samenwerking met Previder kunnen we onze klanten kwalitatief hoogwaardige it-omgevingen en diensten aanbieden en tegelijk de expertise en kunde van onze it-adviezen verder ontwikkelen.'

Previder zegt de laatste jaren te hebben geïnvesteerd in de kwaliteit van haar datacenters en het verbeteren van de dienstverlening aan klanten. Het bedrijf voldoet aan kwaliteitsnormeringen zoals ISO 27001:2013, ISO 9001, ISO 14001, NEN 7510 en levert verbindingen naar Amazon Web Services en Microsoft Azure. Previder beschikt over een eigen cloudplatform voor hosting van bedrijfskritische applicaties. Bovendien is de dienstverlening na de samensmelting met Lesscher IT afgelopen april verbreed en neemt het tegenwoordig ook zaken als werkplekbeheer voor zijn rekening. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-31T15:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.