Exclusive Capital breidt uit naar Nederland

Dit artikel delen:
Nederlandse vlag

Exclusive Capital, leverancier van financierings- en leasingdiensten, breidt haar dienstverlening uit naar Nederland, Scandinavië, Spanje, Portugal, Turkije en het Midden-Oosten. De value-added diensten zijn hierdoor ook beschikbaar in twintig landen wereldwijd, verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Afrika (EMEA-regio) en Australië en Nieuw-Zeeland (ANZ-regio).

Exclusive Capital is onderdeel van Exclusive Group en levert financierings- en leasingdiensten. De afdeling startte in 2015 in Frankrijk en breidde daarna uit naar België en Luxemburg (Belux), Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk (DACH-regio), het Verenigd Koninkrijk, Italië en Australië en Nieuw-Zeeland (ANZ-regio).

Nu verlegt het bedrijf haar financierings- en leasingdiensten ook uit naar Nederland, Scandinavië, Spanje, Portugal, Turkije en het Midden-Oosten. Het claimt hiermee in twintig landen actief te zijn. Het bedrijf is nog niet gegroeid in Azië, maar ook daar wordt nu aan gewerkt. Dit om uiteindelijk een ‘echt wereldwijd aanbod’ te creëren.

‘Met de beschikbaarheid van onze diensten op meer plaatsen kunnen wij betalingsopties lokaliseren in het kader van globale multi-site-deals. Verkopers ondersteunen ook onze uitbreiding, omdat onze diensten helpen om cloudgebaseerde-verbruiksmodellen aan te pakken’, aldus Franck Laga, directeur van Exclusive Capital.

Exclusive Group

Exclusive Group levert value-added diensten en technologieën. Het beschikt over ruim vijftig vestigingen en is actief in meer dan honderd landen, verspreid over vijf continenten. Het bedrijf lang onlangs de Nederlandse it-distributeur TechAcces over. De nieuwe bedrijvencombinatie telt ruim 150 medewerkers, verdeeld over kantoren in Nederland (Son) en België (Antwerpen).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T14:04:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.