Channelweb strijdt om nationale ICT Cup

Competitie haalt geld op voor ALS Nederland

Winnaar

Het team achter Channelweb strijdt op vrijdag 16 juni 2017 om de eerste ICT Cup in Nederland, die wordt georganiseerd op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Aan dit sport- en netwerkevenement van branchevereniging ICTWaarborg doen in ieder geval 26 organisaties mee uit de Nederlandse ict-markt. Zo zal Channelweb het moeten opnemen tegen bedrijven als HP, Netgear, Also, G Data, H&R Automatisering, Dropbox en Ingram Micro.

De ICT Cup is een initiatief van ICTWaarborg waarbij het inzet op teambuilding en informeel netwerken. Deelnemende organisaties strijden een dag lang met elkaar om deze ICT Cup. De dag zal worden opgedeeld in verschillende sporten. Zo zullen de teams moeten beachvolleyballen, badmintonnen, voetballen en handboogschieten, is er een Olympische kennisquiz met gps-toestel en betreft het finale-onderdeel touwtrekken.

Deelnemers

Vooralsnog hebben 26 teams zich aangemeld voor de eerste ICT Cup in Nederland. Dit zijn 2by2 Distribution, Also, Barracuda, BNS Data Logistics, Brand New Day, Conceptsales/SalesValue, Direct Payrolling, Dropbox/Ingram Micro, Eshgro, G Data, H&R Automatisering, Holland Recycling, HP, ICTRecht, ICTWaarborg, Ifective, KNS Automatisering, Lemontree, MKB Click Service, Netgear, NLDC, Sennheiser/Speakup, Tendenz, Tweeweg IT, Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs en natuurlijk Channelweb zelf. Het is voor organisaties nog mogelijk om mee te doen aan de ICT Cup.

Channelweb wordt vertegenwoordigd met in totaal vijf teamleden. Dit zijn hoofdredacteur en teamcaptain Sander Hulsman, accountmanagers Niels van Bezooijen en Xanne Geers, eventmanager Karin Lodewijks en marketeer Yvette Sloof.

Stichting ALS Nederland

ICTWaarborg steunt met de ICT Cup Stichting ALS Nederland. ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte die iedereen kan treffen. Een voor een vallen je spieren uit. Jaarlijks overlijden er vijfhonderd mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Met een gemiddelde levensverwachting van drie tot vijf jaar is er geen hoop op een toekomst. Channelweb wil ook zijn steentje bijdragen en roept al zijn lezers en alle ict-bedrijven in Nederland op om gekoppeld aan de ICT Cup een donatie te doen voor dit goede doel. Rond de ICT Cup zal er ook extra aandacht worden besteed aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Doneer nu uw bijdrage op https://www.alsacties.nl/actie/ictcup.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T13:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.