Wim van Campen is EU-salesbaas bij Lookout

Dit artikel delen:
Manager

Cybersecuritybedrijf Lookout, met een vestiging in Utrecht, stelt Wim van Campen aan als vicepresident van het Europese Enterprise salesteam en het Inside-verkoopteam. In die rol moet hij het Europese marktaandeel verder te vergroten. Van Campen komt over van McAfee.

‘Bedrijven worden zich bewust van het belang van mobiele beveiliging en deze markt wordt dan ook volwassen,’ vertelt Gert-Jan Schenk, vicepresident international bij Lookout. ‘Om alle groeikansen adequaat en zorgvuldig op te volgen, hebben we iemand nodig die onze Europese activiteiten in goede banen kan leiden. Wim van Campen is daar de aangewezen persoon voor.’

Van Campen heeft ruim twintig jaar ervaring als leidinggevende in de security- en netwerksector. Voor zijn aanstelling bij Lookout, was hij werkzaam als vicepresident Noord- en Oost-Europa bij beveiligingsexpert McAfee. Hij heeft een Master in Networks en Electronics (Technologische Universiteit van Delft) en een Bachelor of Science in Electrical, Electronics and Communications Engineering aan de IHBO in Eindhoven.

Naast Van Kampen heeft Lookout ook Vijaya Kaza toegevoegd aan het executives-team. Zij gaat aan de slag als chief development officer en wordt verantwoordelijk voor alle aspecten van productontwikkeling en cloud operations. Kaza heeft bijna twintig jaar ervaring in beveiligingstechnologie en was voorheen vicepresident Cloud Engineering bij FireEye. Daarvoor was zij zeventien jaar werkzaam bij Cisco in verschillende executive- en managementfuncties.

Lookout

Lookout is een cybersecuritybedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van mobiele apparaten. In de afgelopen zes maanden claimt het vijftig nieuwe klanten te hebben opgetekend, waaronder het Nederlandse advocatenkantoor Boels Zanders Advocaten en de thuiszorgorganisatie Buurtzorg. De firma beschikt over acht vestigingen, verspreid over de Verenigde Staten (San Francisco. Washington, Boston), Canada (Toronto), Europa (Londen en Utrecht), Australië (Sydney) en Azië (Tokio). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-12T13:43:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.