Digital Shadows introduceert partnerprogramma

Dit artikel delen:

De Engelse securitydienstverlener Digital Shadows introduceert een partnerprogramma met een bijbehorend partnerportaal. Partners krijgen hierdoor toegang tot de SearchLight-oplossing. Dit moet hen helpen meer winst te genereren en om de klantloyaliteit te verbeteren. Het partnerprogramma en -portaal is beschikbaar in Nederland.

In het partnerportaal wordt SearchLight aangeboden. Om datalekken en reputatierisico's te verminderen, maakt die dienst van Digital Shadows cyberbedreigingen inzichtelijk. Het partnerportaal van Digital Shadows, Channel REV portal, biedt partners middelen om de eigen dienstverlening rondom deze securityoplossing in te richten. Het betreft marketingmaterialen, trainingsvideo’s, content en toegang tot marketingontwikkelingsfondsen en verkoopbevorderingsfondsen.

Digital Shadows is wereldwijd actief, maar richt zich hoofdzakelijk op de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland, waar het nieuwe partners hoopt te vinden. Het beschikt over een vestiging in San Francisco en Londen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T15:35:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.