Outsourcing Hub strikt Eshgro, Speakup en Uniserver

Matchingplatform passeert grens van honderd leveranciers

Samenwerken

Outsourcing Hub heeft multi-tierchannelcontracten afgesloten met Eshgro, Speakup en Uniserver. Hiermee wordt het platform in een klap ontsloten voor tientallen nieuwe wederverkopers met meerwaarde (value-added resellers). Ook heeft Outsourcing Hub inmiddels meer dan honderd ict-leveranciers met het matchingplatform verbonden.

Outsourcing Hub biedt klanten en adviseurs een actueel beeld van het providerlandschap. Ict-leveranciers kunnen ook hun eigen channelpartners toevoegen. De eerste value-added resellers die via de multi-tiercontracten met Eshgro, Speakup en Uniserver aan Outsourcing Hub zijn toegevoegd, zijn Diabolo, Nextlevel, ITSN en Knoworries.

De eerste tests zijn al afgerond en als de pilot goed is verlopen, dan zullen er snel meer providers volgen.

Part of the deal

‘Voor Eshgro, Speakup en Uniserver is het voordeel dat ze via hun eigen marketingprogramma hun (premium)partners iets extra’s kunnen bieden’, laat Outsourcing Hub-directeur Henk Pater weten. ‘Wanneer hun channelpartners vervolgens via Outsourcing Hub worden gevonden en uiteindelijk een deal krijgen, zijn zij ook part of the deal natuurlijk.’

Dankzij de multi-tiercontracten met Eshgro, Speakup en Unisever is de grens van honderd aangesloten it-providers ook meteen gepasseerd. De verwachting is dat er in de komende maanden nog tientallen valueadded resellers zullen worden toegevoegd. De scope van Outsourcing Hub verbreedt ook steeds meer en naast ict-uitbesteding richt het platform zich ook op de zakelijke mogelijkheden van technologieën als blockchain, internet of things, big data, kunstmatige intelligentie en cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T09:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.