Ruim 3800 stemmen binnen voor Channel Awards

Dit artikel delen:

Channelweb heeft nadat het 'stemhokje' afgelopen maandagochtend openging al ruim 3800 stemmen binnen. Stemmen voor de Channel Awards kan tot en met zondag 12 november. Op 6 december maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een awardshow.

Uit de eerste analyse van het stemgedrag blijkt dat de meeste stemmen zijn uitgebracht in de categorieën Best Channel Product of the Year (242 stemmen) en Broadliner of the Year (241). Op de derde plaats staat Value Added Distributor of the Year met 227 stemmen.

De minste stemmen (156) vielen in de categorie Cloud Distributor of the Year. Alle overige rubrieken hebben inmiddels tussen de 160 en 240 stemmen opgehaald.

Stemmen werven

Veel genomineerden zijn hard bezig om stemmen te werven. Via mailingen, pop-ups, e-mailhandtekeningen, sociale-mediacampagnes, billboards, nieuwsbrieven en nog veel meer proberen zij het publiek voor zich te winnen. Dit is toegestaan mits er gebruik wordt gemaakt van legitieme e-mailadressen. Overigens bepaalt het publieksoordeel voor vijftig procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Bekijk wie er genomineerd zijn en stem ook voor de Channel Awards 2017!

 

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Word dan partner van de Channel Awards 2017 en ontvang uw gasten in een spannende ambiance, op een informele en persoonlijke manier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-05T16:35:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.