Copaco distribueert educatieve robots

Robot

Copaco gaat de interactieve en programmeerbare robots van de Chinese leveranciers Ubtech en Makeblock leveren. De distributeur breidt hiermee haar assortiment van educatieve elektronica uit.

Ubtech heeft een humanoïde robot ontwikkeld. Daarnaast levert het producten om zelf aan de slag te gaan met robotica. Ook Makeblock levert producten om zelf robots te bouwen. Het biedt daarvoor onderdelen, elektronicamodules, grafische programmeersoftware en cursussen. Beide bedrijven bieden een modulair systeem van interactieve en programmeerbare robots. Deze worden bediend en geprogrammeerd via pc, tablet of smartphone.

‘Door de producten van Ubtech en Makeblock aan ons assortiment toe te voegen, kunnen partners inspelen op de opkomende markt van educatieve elektronica’, vertelt Marc Maas, teamlead bij Copaco. ‘Deze merken zijn een uitbreiding van ons portfolio en in de toekomst zullen we dit nog meer uitbreiden.’

Copaco

Copaco is een ict-distributeur in de Benelux (Eindhoven en Aalst) en Frankrijk. Het heeft zo’n vierhonderd medewerkers in dienst. Zij leveren ict-producten zoals computers, printers, netwerken, data-opslag, mobiele telefonie, software en domotica-oplossingen. Ook levert het diensten op het gebied van servers, storage, mobility en cloud.

Channel Awards 2017

Copaco is genomineerd voor vier channel awards: Broadliner of the Year, Specialized Distributor of the Year, Cloud Distributor of the Year en Best Reseller Distribution Program of the Year.

Breng nu een stem uit op de genomineerden. Dit kan tot en met 12 november.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-10T15:00:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.