Bijna 6.000 (!) stemmen voor Channel Awards

Channel Awards 2016

Channelweb heeft voor de Channel Awards 2017 al bijna zesduizend stemmen binnen. Dat is in anderhalve week al meer dan een derde aan stemmen dan het totaalaantal van vorig jaar. Stemmen voor de Channel Awards kan tot en met zondag 12 november. Op 6 december maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardshow.

Net als bij de vorige meting is de top drie categorieën waarin de meeste stemmen zijn uitgebracht hetzelfde. Wel is de volgorde van deze drie veranderd. Zo zijn nu met 363 de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Broadliner of the Year. De categorie Value Added Distributor of the Year volgt met 337 stemmen en in de categorie Best Channel Product of the Year zijn 330 stemmen uitgebracht.

Ook de categorieën Best Business Webshop of the Year, Best Software License Partner of the Year, Best Reseller Distribution Program of the Year en Channel Manager of the Year zijn de driehonderd stemmen gepasseerd. De minste stemmen (245) zijn uitgebracht in de categorie Channel Challenger of the Year.

Jurybeoordelingen

Nu het stemproces voor de Channel Awards op stoom is, gaan de tien juryleden die de genomineerden bepaald hebben nogmaals gevraagd worden naar hun oordeel. Ieder jurylid mag per categorie honderd procent gaan verdelen over de genomineerden. Dat mag naar eigen inzicht worden gedaan. Zo mag één partij de volle honderd procent krijgen, ook mogen de percentages tussen genomineerden variëren. Doel van deze extra beoordeling is om een gemiddeld jurypercentage te ontwikkelen. Dit telt voor de helft mee in de einduitslag. De andere vijftig procent wordt bepaald via publieksstemming.

Bekijk wie er genomineerd zijn en stem ook voor de Channel Awards 2017!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-13T16:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.