Atlassian benoemt Codecentric tot platinum partner

Samenwerking

Codecentric, specialist in agile-softwareontwikkeling, is platinum partner van Atlassian, ontwikkelaar van bedrijfssoftware, geworden. Dit houdt in dat de partner minimaal acht gecertificeerde consultants binnen de organisatie heeft.

Naast integratie en optimalisatie van Atlassian Tools ligt ook de ontwikkeling en het beheer van maatwerksoftware en diverse Atlassian Plug-ins voor maximale integratie in handen van Codecentric.

Robbert Veraart, eigenaar van Codecentric: ‘Het platinum partnership met Atlassian is voor ons waardevol aangezien wij bij bijna al onze klanten met de software werken. Onze experts kennen het volledige Atlassian-aanbod. Door zelf continu met de tooling te werken, hebben we voldoende praktijkkennis om naast de implementatie ook het invullen en perfectioneren van werkprocessen te begeleiden. Onze maatwerkkoppelingen en gerealiseerde Atlassian Plugins maken ons partnership compleet.’

Jan Kaan, channelmanager Atlassian Benelux: ‘Wij zijn verheugd dat wij Codecentric na Duitsland nu ook in Nederland mogen verwelkomen. Door de jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij grote en middelgrote bedrijven hebben wij hoge verwachtingen van deze samenwerking.’

Nieuwe partnerstructuur

De Atlassian-partnerstructuur is begin 2017 volledig aangepast met kwaliteits- en kennisborging als doel. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen drie partnership-niveaus: silver, gold en platinum.

Partnerorganisaties van Atlassian moeten geaccrediteerd zijn. Om de certificering op orde te houden, moeten de consultants voortdurend op de hoogte zijn van de veranderingen in de software. Dit gebeurt middels periodieke trainingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-26T15:51:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.