Arrow ECS verrijkt zijn cloudmarktplaats met BitTitan

Cloudmarktplaats

Value-added distributeur Arrow ECS voegt BitTitan MSPComplete toe aan zijn cloudmarktplaats ArrowSphere. Dit managed services automation-platform stelt serviceproviders in staat cloud-implementaties bij eindgebruikers te automatiseren en efficiënter te beheren. Hierdoor kunnen organisaties hun productiviteit, schaalbaarheid, compliance en nauwkeurigheid vergroten.

It-dienstverleners (itsp’s), managed services providers (msp’s), value-added resellers (var’s), systemintegrators (si’s) en andere aanbieders in het Arrow ECS-ecosysteem krijgen via ArrowSphere toegang tot het MSPComplete-platform van BitTitan. De MSPComplete Service Library bevat meer dan honderd migratie- en turnkey-oplossingen voor Microsoft Office 365 Suite, Microsoft FastTrack, Azure, EMS, Dropbox Business, Amazon, Box en Google G Suite.

Daarnaast stelt het platform resellers in staat oplossingen op maat te bieden door elementen toe te voegen aan bestaande diensten of een geheel nieuwe dienst te ontwikkelen. Het toevoegen van BitTitan MSPComplete aan ArrowSphere helpt serviceproviders om hun managed services te optimaliseren en de overgang van eindklanten naar de cloud te vereenvoudigen.

MSPComplete biedt een gebruikersinterface met navigatie waarmee serviceproviders vanuit één centraal dashboard inzicht in hun business krijgen. Het platform helpt resellers bij het automatiseren en standaardiseren van hun workflow, het centraal beheren van medewerkers en klanten en het verbeteren van opleverprocessen van projecten en diensten. Het stelt hen in staat meer terugkerende inkomsten te genereren, opleverkosten te verlagen en de in het bedrijf aanwezige kennis beter te benutten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-01T10:34:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.