Ictivity-trainer behaalt Veeam-certificering

Certificaat

Een goede week voor Jeroen Leijsten. De Ictivity-trainer heeft een belangrijke Veeam-trainingscertificering behaald. Naast het VMCE (Veeam Certified Engineer)-examen heeft de solution specialist ook een training verzorgd aan een delegatie technische auditors van Veeam, waarmee hij bewijst over de juiste kennis te beschikken om training te geven over alle Veeam-producten. Leijsten is de derde trainer in de Benelux die deze status inneemt.

De certificering is voor versie 9 (laatst beschikbare versie). Als versie 10 uitkomt (halverwege volgend jaar), dan moet Leijsten opnieuw het VMCE-examen doen. Hij hoeft echter niet nogmaals examen te doen om training te geven. Zolang er trainingen zijn voor versie 9, blijft het certificaat geldig.

Leijsten is als solution specialist verantwoordelijk voor de architectuur van storage, back-up en virtualisatie-projecten. De ervaring die hij de afgelopen jaren opdeed, zorgen ervoor dat er tijdens zijn trainingen veel tips uit de praktijk aan bod komen.

Ictivity is vorig jaar door Veeam benoemd tot Veeam Accredited Service Partner (VASP). Het VASP-partnerprogramma selecteert partners, system integrators en it-consultants met de juiste technische kennis om waardevolle en betrouwbare diensten te leveren rond het Veeam-portfolio. Ictivity is de tweede VASP-partner in Nederland en daarnaast de enige partner die zowel voor VMware vSphere als Microsoft Hyper-V-platformen adviesdiensten en ondersteuning mag leveren.

Gevraagd naar welke aanvullende certificeringen hij nog meer wil behalen, noemt Leijsten de ‘titel’ Veeam Certified Engineer; advanced: Design & Optimization (VMCE-ADO). ‘Na het slagen voor dit examen, samen met Certified Engineer (VMCE), zijn we dan Veeam Certified Architect.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-06T11:39:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.