De Wild (Telindus) is Nutanix Technology Champion

Pascal de Wild

Pascal de Wild, datacenterconsultant bij ict-dienstverlener Telindus, is benoemd tot Nutanix Technology Champion (NTC) 2018. Nutanix, leverancier van schaalbare, geconvergeerde oplossingen voor datacenterinfrastuur, roemt vooral zijn verregaande kennis en expertise op het gebied van networking, compute en storage.

Met de benoeming heeft De Wild als eerste toegang tot updates over de nieuwste technologische ontwikkelingen en oplossingen bij Nutanix. 

Jurering

De genomineerde kandidaten worden door het selectiecomité afzonderlijk beoordeeld op hun kennis en expertise rondom Nutanix en de enterprise cloud-oplossingen. Hierbij gaat het om zowel technische kennis als vaardigheden met de Nutanix-oplossingen. Daarnaast wordt er nog gekeken naar andere branchegerelateerde ervaringen, waar onderdelen in zowel het datacentrum als op de virtualisatielaag van belang zijn. De algehele kennis en ervaring van de kandidaten wordt op die punten afgewogen.

De Wild heeft ten slotte tips voor anderen die de prijs zouden willen winnen: ‘Het is belangrijk om publiek beschikbare trainingen en interne trainingen te volgen, altijd in goede samenwerking met de vendor. Hierbij is regelmatig contact leggen en (ongevraagd) advies delen cruciaal om een langdurige relatie op te bouwen. Kortom, kennis, ervaring en een goede relatie is uitermate belangrijk om de Nutanix Technology Champion award te ontvangen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-22T13:51:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.