Jan van den Brink is partnermanager bij Dean One

Jan van den Brink, partnermanager bij Dean One

Dean One, een zakelijke telecom en internet provider, breidt het aantal partnermanagers uit met de aanstelling van Jan van den Brink. Hij richt zich op de regio Zuidoost Nederland. Hier gaat hij bestaande partners ondersteunen en nieuwe partners werven.

Van den Brink heeft ruime ervaring in de telecomsector. Hij is lang actief geweest als account manager bij KPN en Detron ICT Groep. Daarnaast was hij eigenaar van VTM Telecom Zuid en Telecombinatie Nuenen.

‘Ik ken Dean One al langer vanuit mijn rol als business partner en weet dus dat zij passie voor het partnerkanaal hebben, waar de nadruk ligt op een onverslaanbare service. Ik heb veel zin om nu aan de ‘andere kant van de tafel’ te gaan zitten en een bijdrage te leveren aan de groei van Dean One’, aldus Van den Brink.

Partnermanagers

Dean One is een telecom- en internetprovider voor zakelijke telecom- en ict-resellers. Het zegt over 650 partners te beschikken. Het bedrijf zet vol in op de uitbreiding van zijn salesteam. Zo werden vorig jaar Annemarieke Langeveld en Dick Vervaart aangesteld als partnermanager. Vervaart richt zich op wholesale, Langeveld is juist verantwoordelijk voor de huidige en toekomstige partners in de regio West. Jan van den Brink richt zich op de regio Zuidoost Nederland. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-11T15:17:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.