Channel Awards passeert 5000 stemmen

Channel Awards 2018

Channel Awards 2017

Een week na de start van het stemproces hebben inmiddels ruim vijfduizend Channelweb-lezers hun stem uitgebracht op één dan wel meerdere genomineerden voor de Channel Awards 2018. Een vergelijkbaar aantal stemmen als afgelopen jaar binnen een week. Stemmen kan nog tot en met 11 november.

De categorie Channel manager of the Year heeft tot nu toe de meeste stemmen gekregen, gevolgd door andere categorieën binnen de Personal Achievement Awards. Al wordt er ook goed gestemd op onder meer Best business webshop binnen de Reseller Awards en Broadliner of the Year binnen de Distributor Awards.

Toch zijn de verschillen in uitgebrachte stemmen niet al te groot. Stemmers brengen dan ook gemiddeld in bijna alle categorieën hun stem uit. De winnaars worden 11 december tijdens een feestelijke awardshow in Jaarbeurs Utrecht bekend gemaakt.

Stemmen?

Heeft u nog geen stem uitgebracht, maar vindt u dat u niet mag ontbreken, klik dan hier.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse ict-festijn in de Nederlandse channel-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-16T09:42:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.