Snaplogic verbetert partnerprogramma

Update

De Amerikaanse ict-leverancier Snaplogic geeft zijn partnerprogramma een upgrade. Zo voegt het trainingen op het gebied van sales en technologie toe, voegt het nieuwe reseller-kortingen en doorverwijzingspercentages toe en beloont het partners die oplossingen op basis van Snaplogic-technologie en zijn partners ontwikkelen. Daarnaast biedt het ook een partnerportaal aan. De verbeteringen moeten bijdragen aan meer klantsuccessen van de partners.

Het Partner Connect Program is gericht op onder meer dienstverleners (systems integrators), wederverkopers (value added resellers) en technologieleveranciers. Snaplogic voert vijf verbeteringen door in het programma. Ten eerste biedt het zijn partners gratis training op het gebied van sales en technologie. Dit moet partners helpen om snel deals te sluiten en Snaplogic-technologie te implementeren.

Ten tweede zegt het nieuwe doorverwijzingen voor deals en reseller-kortingen aan te bieden. Deze stimuleren de winstgevendheid van partners. Daarnaast werkt de Amerikaanse leverancier samen met partners om de verkoop van Snaplogic-oplossingen te ondersteunen. Ook gaat het partners belonen die oplossingen ontwikkelen die gebaseerd worden op technologie van Snaplogic en diens partners(zoals Workday, Snowflake en Reltio).

Ook kondigt Snaplogic een partnerportaal aan. Dit is een centrale omgeving voor updates, registratie van deals, aanvragen voor ondersteuning in het veld, collateral access, toegang tot het learning management system (lms)-systeem en kortingsverzoeken.

Tot slot is een gedifferentieerde programmastructuur een verbetering. Dit maakt het voor technologie- en implementatiepartners mogelijk om hun investering in Snaplogic naar wens aan te passen, inclusief de mogelijkheden om hun bedrijf te laten groeien.

Wie of wat is Snaplogic

Snaplogic biedt een zogenaamde ‘Enterprise Integration Cloud’. Deze oplossing maakt het mogelijk om applicaties, data en api’s te verbinden. Het bedrijf heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Indië. Het werkt wereldwijd samen met partners. In Nederland zijn dat Systemation uit Utrecht en Rojo Consultancy uit Breukelen. Daarnaast is het (via partners) actief in onder meer Duitsland, Finland, Verenigd Koninkrijk, Macedonië, Frankrijk, Ierland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-27T14:29:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.