Tech Data Europees distributeur van Schneider

distributiecentrum

De in Bodegraven gevestigde distributeur Tech Data heeft een Europese distributieovereenkomst getekend met Schneider Electric. De samenwerking geeft klanten van Tech Data uitgebreider toegang tot innovatieve en slimme oplossingen uit het ‘APC by Schneider-portfolio’.

De overeenkomst biedt, naast toegang tot de zogeheten extra value-added services, device-as-a-service aanbod en nieuwe productlijnen van Schneider, ook oplossingen op het gebied van energiemanagement, koeling, beveiliging en milieu, racks en accessoires, energiedistributie, geprefabriceerde datacentermodules en datacentersoftware.

‘Schneider vernieuwt voortdurend zijn kernactiviteiten met een focus op IoT-connectiviteit en analyse om bedrijfsefficiënte oplossingen voor de markt te ontwikkelen', meldt Stephen Nolan, senior vice president, endpoint solutions, Europe bij Tech Data. 'Daarbij is ons vermogen om te opereren binnen opkomende technologische oplossingen, het creëren van nieuwe benadering naar de markt en onze aanwezigheid in alle belangrijke regio's in Europa van groot belang.’

Ook Rob McKernan, senior vice president, Europa and global channels bij Schneider Electric, ziet voordelen in de samenwerking. Volgens hem is het it-kanaal goed gepositioneerd om eindgebruikers te helpen bij het aanpakken van huidige en toekomstige uitdagingen rondom edge- en IoT-implementaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-07T16:04:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.