Veeam en Lenovo vinden elkaar in intelligent databeheer

Puzzelstukjes

Softwareleverancier Veeam heeft een internationaal partnerschap met computerfabrikant Lenovo gesloten. De samenwerking maakt het voor klanten mogelijk om de intelligent data management-oplossingen van Veeam en Lenovo's producten voor software defined infrastructures (sdi) en storage area networks (san) voortaan in één transactie rechtstreeks bij Lenovo en resellers te kopen.

Het combineren van de technologische producten van beide partijen zou naar eigen zeggen het it-beheer aanzienlijk veranderen. De door de samenwerking gecreëerde one-stop-shop zou een versnelde werking hebben op digitale transformaties bij Lenovo-klanten en zo ook hun zakelijke klanten. Zij schakelen langs deze weg de kosten en complexiteit van legacy-infrastructuur en het virtualisatie- en gegevensbeschermingsbeheer uit.

Daarnaast zou er sprake zijn van een hogere return on investment (roi) via intelligente gegevensbeheeroplossingen. Deze versnellen de ontwikkeling en implementatie van toepassingen, ondersteunen gegevensanalyse en vereenvoudigen disaster recovery (dr).

‘Het partnerschap is een goed voorbeeld van twee technologische leiders die samenwerken om het meest naadloze en efficiënte verkoop- en implementatieproces voor partners en klanten te bieden’, zegt Peter McKay, president en co-ceo van Veeam. Iets dat wordt beaamd door John Majeski, leidinggevende binnen de software & solutions-activiteiten bij Lenovo Data Center Group. Volgens hem willen bedrijven oplossingen die it-eenvoud bieden, terwijl ze intelligente transformaties leveren voor alle omgevingen.

Eerder vandaag kondigde Lenovo nog een samenwerking met NetApp aan, die zich ook richt op het versnellen van digitale transformatie bij Lenovo-klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-14T15:53:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.