Wereldwijde samenwerking Comparex en Snow

It-serviceleverancier Comparex, met onder meer een vestiging in Amsterdam, is een wereldwijde partnerschap aangegaan met Snow Software. Deze is net als Comparex een speler op het gebied van software asset management (sam) en cloud spend management. Al bestaande, lokale overeenkomsten tussen de bedrijven worden vervangen door één enkele, wereldwijde overeenkomst.

Naar verwachting introduceert Comparex halverwege het najaar van 2018 een vernieuwde versie van zijn sam-gerelateerde services. De technologie van het onder meer in Haarlem gevestigde Snow Software zal, als onderdeel van de overeenkomst, in dit managed services-aanbod worden geïntegreerd en zo beschikbaar worden gesteld aan de ruim tweehonderd gezamenlijke klanten.

In een wereld van snel ontwikkelende technologie en toenemende acceptatie van cloud-gerelateerde diensten hebben organisaties meer dan ooit behoefte aan een eenvoudige manier om weer vat te krijgen op hun softwaremiddelen en te garanderen dat deze toegevoegde waarde hebben voor de zakelijke activiteiten. De sam managed services van Comparex bieden alle elementen van software asset management aan organisaties met individuele behoeften. Wij zijn blij dat wij samen met Snow onze sam managed service naar een hoger niveau kunnen brengen’, aldus Thomas Reich, ceo van Comparex.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-17T14:16:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.