Channel Awards passeert 10.000 stemmen

De strijd om de felbegeerde awards gaat door

Ruim twee maanden na de start van het stemproces zijn er meer dan 10.600 stemmen uitgebracht voor de Channel Awards 2018. Het aantal stemmen loopt, na een ietwat rustige zomerperiode, inmiddels snel op. Voor nu zijn de meeste stemmen uitgebracht binnen de categorie Channel Manager of the Year op teenlengte afstand gevolgd door Channel Personality of the Year, beide onderdeel van de Personal Achievements Award. Stemmen kan tot en met 11 november.

Overigens doen de overige categorieën binnen de Reseller Awards, Distributor Awards, Vendor Awards en Special Awards niet onder aan die van de Personal Achievement Awards. Zo wordt er binnen de Reseller Awards erg veel gestemd op Best Business Webshop en is Broadliner of the year bijvoorbeeld erg populair bij de Distributor Awards.

Genomineerden eigen webpagina

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Channel Awards is er voor alle 110 genomineerden een uitgebreide beoordeling geschreven en op een eigen webpagina gepubliceerd. Zo kunnen stemmers de focus leggen op de genomineerde in kwestie, zonder te worden afgeleid door namen en beoordelingen van overige genomineerden, en krijgen alle genomineerden de aandacht die ze verdienen.

Verschillende genomineerden hebben Channelweb inmiddels laten weten dankbaar te zijn voor deze ontwikkeling. Zo kan iedereen via sociale kanalen stemmers voor zich winnen, zónder reclame te maken voor de concurrentie. Het is tenslotte niet voor niets een sportieve strijd. 

Het publieksoordeel bepaalt voor 50 procent de winnaar, een jury buigt zich over de andere helft.

Bekijk alle genomineerden voor de Channel Awards 2018

Stem ook voor de Channel Awards 2018

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-17T15:45:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.