Guardian360 vindt partner in Conandoyle

Puzzel

Conandoyle, een in Leusden gevestigde dienstverlener in informatiebeveilging, heeft een partnerovereenkomst getekend met cybersecurity specialist Guardian360. Een volgende stap in het uitbreiden van de 100 procent channel-only-strategie, die het cybersecuritybedrijf voor ogen heeft.

"Als ik vraag hoe medewerkers omgaan met phishing mail, hebben ze daar vaak geen antwoord op."

‘Met het toevoegen van Conandoyle aan ons partnerbestand hebben we er een partner bij, die vanuit de eigen expertise en ervaring de wereld van preventieve scanning en het toetsen van computersystemen op kwetsbaarheden goed begrijpt. Hierdoor zijn ze goed in staat om onze securitydienstverlening aan te bieden bij klanten’, aldus Jeff Scipio, partner directeur bij Guardian360.

Conandoyle kan volgens algemeen directeur Bert Heskes op zijn beurt met de services, advies en implementatie dienstverlening van Guardian360 het portfolio aanvullen met geautomatiseerde scanning van websites, netwerken en phising mail campagnes. Hij constateert dat bedrijven steeds vaker met security vraagstukken worden geconfronteerd en dat er veelal wordt gedacht dat reeds geïnstalleerde antivirussoftware afdoende is. ‘Wij wijzen hen er dan op dat informatiebeveiliging veel breder is dan dat. Als ik hen dan vraag naar hun preventieve maatregelen, dan blijkt maar al te vaak dat zij daar niet voldoende bij stil hebben gestaan. Als ik vervolgens vraag hoe hun medewerkers omgaan met phishing mail, dan hebben ze daar vaak ook geen antwoord op. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een Nederlandse aanbieder die antwoorden heeft op deze vraagstukken. Uiteindelijk hebben wij voor Guardian360 gekozen’, aldus Heskes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-18T13:35:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.