Vancis breidt netwerkdiensten uit met Tinc Works!

samenwerking

Vancis neemt de oplossingen van netwerkanalysebedrijf Tinc Works! op in het netwerkportfolio. Daarmee wil de cloud & managed services-provider proactief metingen uitvoeren op netwerken van zijn klanten.

De oplossing van Tinc Works! helpt Vancis bij het vroegtijdig signaleren en identificeren van potentiële toekomstige netwerkverstoringen. Door proactief en permanent het primaire applicatielandschap te monitoren vanuit het perspectief van de gebruiker, is er op basis van de meetgegevens tijdig te reageren op veranderingen in het gedrag van het netwerkgebruik.

Patrick van Uppelschoten, product owner Vancis, licht toe dat Vancis met de inzet van Tinc Works! in staat is organisaties te bedienen en adviseren rondom het gebruik van de applicaties. ‘Binnen een korte tijd hebben we een beeld bij het gedrag van het netwerk, waardoor we ook in staat zijn om gerichte oplossingen toe te passen.’

Focussector

Vancis is sinds 2008 actief als aanbieder van ict-diensten op het gebied van cloud services, managed services en technisch applicatiebeheer. Het onderwijs vormt een belangrijke focussector. Ook speelt het een rol in de Benelux als het gaat om het leveren van op VMware gebaseerde IaaS-clouddiensten. De organisatie beschikt over kantoren in Amsterdam en Almere.

Tinc Works! uit Den Haag ontwikkelt producten en diensten die netwerkmanagers helpen om een beter inzicht te krijgen in de prestaties van hun netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-17T16:29:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.