KPN certificeert Solipsis volledig als businesspartner

René Schenk en Goossen de Bruin bekrachtigen het partnership met een handtekening.

Ict-dienstverlener Solipsis uit het Gelderse Brakel is sinds deze maand benoemd tot ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN. Het partnerschap is een relatief nieuwe formule die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde businesspartners van het telecombedrijf.

Dankzij het partnership is Solipsis naar eigen zeggen beter in staat om met ‘one stop shopping’ te voorzien in een innovatief en volledig dienstenportfolio op het gebied van cloud, security en werkplek. Hierbij is Solipsis het vaste aanspreekpunt van de klant en verzorgt het gehele traject van verkoop en advies tot en met de levering, installatie, service en facturatie.

Gebundelde it- en telecomoplossingen

‘In het zakelijke segment is het partnerkanaal echt hét kanaal voor KPN’, aldus René Schenk, directeur business partner organisatie van KPN. ‘In een tijd dat it en telecommunicatie samenkomen, worden zaken steeds complexer. Solipsis is voor ons een partner die in staat is om ondernemend Nederland vooruit te helpen op het gebied van gebundelde it- en toekomstvaste telecomoplossingen.’

Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep, is trots op het gerealiseerde partnerschap: ‘Door onze status als KPN Excellence en IT Business Partner kunnen wij onze klanten een herkenbare meerwaarde bieden. Het stelt ons in staat om geïntegreerde totaaloplossingen te leveren, op uiteenlopende vlakken qua dienstverlening, terwijl Solipsis voor de klant het vertrouwde, vaste aanspreekpunt blijft.’

Solipsis richt zich op managed services, performance management en documentmanagement. Het bedrijf is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis Managed Services, IntraData en Holland House behoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-26T11:51:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.