Linkit wordt adviespartij voor AWS-clouddiensten

Bedrijf behaalt status van AWS Consulting-partner

Linkit heeft zich gekwalificeerd voor de status van AWS Consulting-partner. Daarvoor heeft de it-sourcingspartner de benodigde accreditaties en certificeringen behaald en kan het bogen op het succesvol leveren van verschillende AWS-cloud-oplossingen.

Het bedrijf stelt dat de nieuwe AWS-status bijdraagt aan bredere adviesdiensten voor digitale bedrijfstransformaties en de inzet van webdiensten van Amazon.

Linkit groeide in de afgelopen 20 jaar naar een organisatie die ruim duizend ict'ers inzet bij klanten. Het bedrijf bouwde de afgelopen jaren de organisatie uit via partnerprogramma's van verschillende leveranciers. Het behaalde onder meer gold partnerships met Microsoft, OutSystems, Atlassian, Citrix en Cisco. Daar komt nu de status van AWS Consulting-partner bij.

Vanuit verschillende expertiseteams wil Linkit van betekenis zijn voor klanten met technische vraagstukken. De focus ligt vooral op (backend- en frontend)-softwareontwikkeling, cloud-engineering, data-engineering en DevOps. Het bedrijf werkt zowel op detacherings- als op projectbasis vanuit een methodiek van korte sprints en nauwe samenwerking met de klant. De ict'ers zijn actief bij onder meer de overheid en enkele van de vijfhonderd grootste bedrijven van Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-08T16:03:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.