Amazic gaat Avi Networks distribueren

Handen

Amazic neemt Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, op in het portfolio. Hiermee wordt de multi-cloud oplossing van Avi Networks toegevoegd aan de stack van technologieën voor next-generation datacenters.

Middels deze samenwerking krijgt Avi Networks toegang tot de partners van Amazic en krijgen partners van Amazic toegang tot de moderne applicatiediensten van Avi Networks. Deze bestaan uit multi-cloud load balancing, een web application firewall en een universal service mesh, gericht op moderne omgevingen waar het gebruik van containers voor applicaties de nieuwe standaard is. Met Avi Networks krijgt Amazic een complete stack van technologieën voor het realiseren van moderne software defined datacenters, zowel on-premise, hybride als multi-cloud.

Security gegarandeerd

"Hierdoor zijn developers productiever en kunnen ze sneller testen, ontwikkelen en uiteindelijk applicaties uitrollen"

Moderne organisaties gaan door het toenemende belang van applicaties van een siloed approach naar een software-defined datacenter. Het ontwikkelen van software is voor elke organisatie belangrijk. Om dit te ondersteunen moet men ontwikkelteams faciliteren en zorgen dat zij productief zijn, hoge kwaliteit leveren en zorgen dat security is gegarandeerd.

Amazic heeft een complete stack van technologieën om dit te ondersteunen. Het software-defined application delivery platform van Avi Networks stelt organisaties in staat hun DevOps en automation te optimaliseren. Hierdoor zijn developers productiever en kunnen ze sneller testen, ontwikkelen en uiteindelijk applicaties uitrollen.

Verkeer dirigeren

‘Organisaties betreden massaal een nieuwe wereld waarin men moet gaan werken met containers om optimale prestaties van alle applicaties in alle omgevingen te waarborgen’, meent Amazic-oprichter Mohamed Yassini. ‘Of dat nu on-premise of in de cloud is, dat maakt niet uit. Het gebruik van containers zorgt voor snellere ontwikkeling, testen en uitrol van applicaties. Organisaties hebben grote aantallen containers in gebruik die onderling communiceren. Dat vereist moderne technologie zoals die van Avi Networks, waarbij het verkeer gedirigeerd wordt, zowel tussen applicaties als naar gebruikers. Een fysieke load balancer is hiertoe niet in staat en daarmee niet meer van deze tijd.’

‘Organisaties zijn zich steeds meer bewust van het feit dat hun it-landschap verandert van on-premises naar hybride ofwel multi-cloud’, vult Dilip Timal, regional director Benelux bij Avi Networks, aan. ‘Onze klanten ontwikkelen continu om zo goed en snel mogelijk nieuwe diensten te kunnen inzetten. Een goed voorbeeld zijn containers, automation en de aanverwante technologieën. Daarnaast zien we bij steeds meer organisaties een multi-cloud-strategie. Onze software biedt multi-cloud support waarmee een fabric over de verschillende clouds wordt geplaatst. Dit vereenvoudigt visibiliteit, upscaling en automation.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-16T14:36:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.