Activation Services van Ingram naar Telecombinatie

Platform wordt gekoppeld aan Yorus, Retail Synergie en XBA

Handen

Ingram Micro draagt zijn divisie Activation Services over aan de Telecombinatie Groep. Deze groep voegt het platform per 1 april 2019 samen met zijn labels Yorus, Retail Synergie en XBA. Deze bedrijven zijn onderdeel van de groep waar Telecombinatie en Utility Provider ook toe behoren. Ingram Micro blijft met de Telecombinatie Groep samenwerken in specifieke programma's als Your Way to Collaborate (YWTC) en Team Connect.

Binnen de strategische alliantie blijven de partijen zich richten op hun core business. Door de toevoeging van Activation Services kunnen zij verder groeien in de markt. De programma’s Your Way to Collaborate (YWTC) en Team Connect die eerder succesvol zijn opgezet, worden hiermee geborgd en gecontinueerd. Daarnaast wordt het portfolio (Telecom en ICT) en het supportmodel substantieel uitgebreid. Het volledige portfolio zal beschikbaar worden in één platform waar resellers hun volledige business kunnen uitvoeren en managen.

Yorus, Retail Synergie en XBA zijn onderdeel van de groep waar Telecombinatie en Utility Provider ook toe behoren. Deze groep biedt een multi-channel platform aan dat onder andere de diensten telecom, vastnet, breedband, en internet of things faciliteert. Bij de groep zijn ruim zevenhonderd partners aangesloten die actief zijn op de zakelijke en de consumentenmarkt.

Resellers profiteren optimaal

"Alle resellergroepen zullen hier optimaal van gaan profiteren"

Gerben de Haan is sinds 1 februari 2019 werkzaam bij Yorus, onderdeel van de Telecombinatie groep, en zal tevens de strategische alliantie gaan aansturen. Herwin van der Kamp is algemeen directeur van het volledige concern. ‘Door middel van deze samenwerking ontstaat er een partij die op het gebied van ict- en telecomportfolio, operations en commercie tot de absolute top behoort’, aldus De Haan. ‘De komende periode zal mijn focus liggen op het neerzetten van een overkoepelende strategie en het bijbehorende programma. Alle resellergroepen zullen hier optimaal van gaan profiteren.’

Van der Kamp: ‘De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in de uitbreiding van onze zakelijke tak. Zo hebben we niet alleen ons partnerkanaal verbreed, maar hebben we ook nieuwe diensten aan ons portfolio toegevoegd. De samenwerking met Ingram Micro Activation Services is een volgende logische stap waarmee we ons supportmodel en ict-portfolio substantieel uitbreiden. Hierdoor kunnen onze nieuwe en reeds aangesloten partners steeds meer voor hun klanten betekenen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-27T17:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.