Rein Ledeboer is partnermanager ValueBlue

Het Utrechtse ValueBlue, ontwikkelaar van BlueDolphin, stelt Rein Ledeboer aan als partnermanager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere nationale en internationale uitrol van het partnernetwerk van de SaaS-oplossing BlueDolphin.

Ledeboer begon zijn loopbaan bij ict-dienstverlener KPN/Getronics, waarna hij zich vanaf 2007 focuste op (inter)nationale SaaS-leveranciers als IPSoft, Vormetric/Thales en Iwelcome. Hij geeft aan in zijn nieuwe rol een bijdrage te willen leveren aan de groei van ValueBlue. ‘Met BlueDolphin als Digital Enterprise Platform geeft ValueBlue antwoord op de digitale transformatie. Gezien dit dé uitdaging is van business partners, was de overstap naar ValueBlue ideaal.’

BlueDolphin

ValueBlue is de ontwikkelaar van BlueDolphin, een SaaS-samenwerkingsapplicatie die het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart brengt. De applicatie vertaalt deze naar stuur- en verbeterinformatie, door middel van visualisaties en rapportages. Onder andere de ANWB, het Rijksmuseum en NIBC maken gebruik van het platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-01T15:14:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.